Vaken

Känner mig ikväll förvånansvärt pigg vid den här tiden på dygnet.

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade på gott humör efter en sovmorgon och gick sedan mot dramat där vi fick våra roller för pjäsen vi ska arbeta med. Jag ska spela karaktären "Linnea" som är en väldigt målinriktad tjej, men som tyvärr inte bryr sig så mycket om hon trampar andra på tårna på färden mot framtiden som jurist. Huvudkaraktären Sara hamnar i en personlig kris när hon upptäcker att hon aldrig tillför något i samtalen med hennes sambos, hon upplever det som att hon inte har några personlliga åsikter. Sara blir så förbryllad att hon bestämmer sig för att flytta till tvättstugan och bo där  tills hon klurat ut vad hon egentligen VILL. Där stöter hon på många olika inre röster/figurer som "Media-monstret", "In-sekten" och "Jäkel-Jokern" , de ställer till det lite extra för hennes inre. Saras vänner från kollektivet kommer också ner regelbundet för att se efter och försöka hjälpa henne komma till rätta med sig själv, vilket inte alltid går så bra. Budskapet i pjäsen Missfärgad är att det alltid finns en grund till varför man gör de val man gör i sitt liv. Det är mycket svårt att inte influeras av andras erfarenheter. Inga rena val finns som du har gjort endast utifrån dig själv, alla är missfärgade. Såväl val som människor.

En ganska modern pjäs om svenska ungdomars alla valmöjligheter. Det blir roligt att göra!


Nu ska jag försöka göra ett uppehåll i mitt vakna tillstånd, nämligen sova lite inför balett och jazzdans imorgon.
Bon nuit!

Byn

Detta är ett hål i etern.

Idag:
-
Manusläsning
-Sökte ett redan tillsatt deltidsjobb i klädbutik...
-Twin plackers från Apoteket äger.
-Let's dance, Heja MORGAN!
-Sjungit allt jag kom åt i spegelsalen.

Jag tycker bättre om fredagar än lördagar. Det händer ingenting på lördagar. Vill åka in till Sundsvall imorgon. Det hade varit trevligt. Känns som att folk inte är så på. Jag är pank egentligen.

Imorgon:
-
Söka sommarjobb.
-Läsa igenom papprena om andning i sångsyfte.
-Baka bröd.
-Analysera låtar som jag ska sjunga.

Alla elever på skolan har fått lägga förslag på bästa kärlekslåtar i en burk på expeditionen, dessa använder vi på Glacialen den 14/2. Har snöat in en del på Dixie Chicks den senaste tiden, Sheryl Crow har varit med och skrivit en låt på skivan Taking the long way som heter "Favorite year", oh den är fin. Men fan jag gillar verkligen alla låtar på den skivan.

Är trött på att alla har pojkvän häromkring.



Några random bilder från vintern.

1.Byn 2-3. Jag 4.Snötäcket som var i december innan jul 5.Julfestatoo 6. Helena rullar......tryfflar
7.Sonjis <3 8.Blåbär 9.Julfest 10.Discobowling in the Sundbyberg 11. Min lilla kisse :'(


RSS 2.0