Kall vinter

Helgen var bra. Tog en tur till Sundsvall med Katarina och Jelena. Fattiga studenten gick på bibblan och lånade sex skivor med bra musik, samt tre böcker om pianokomp och musikteori. Vi fikade på ett mysigt fik på huvudgatan och latten kändes som kommen från en annan dimension. Första gången utanför byn sedan jullovet, haha! Syndade även med att köpa två cd-skivor, två par örhängen och två pärmar varav allt utom den ena pärmen var på rea. Kände mig helnöjd faktiskt. Underbart med lite vardagskultur utanför musikalvärlen.

Det var meningen att vi skulle till Bykrogen på kvällen också, i alla fall jag och Karolina, men hon jobbade hela helgen och kände sig lite hängig på kvällen så det blev inget av det. Det var kanske inte hela världen eftersom Bykrogen i alla fall inte är så fancy..

Igår var det söndag, jag var omöjlig att ha och göra med. Kände mig sjuk och hade tråkigt. Blev tyst först när Katarina lånade ut sina nya blyertspennor och räckte fram mitt skissblock jag fått på julklappsbytet på skolan i julas. Jag skissade av ett mönster från en servett. Det var skitkul. 

Var även ute och gick i kylan, det var så otroligt väder och dalgången var som hämtad ur en naturfilm. Inte ett moln på himlen och solen tycktes värma en aning genom de -20 grader vi hade. Önskar jag hade haft med min kamera.. På Ljungan ligger nu en bilväg med skyltar och filindelning. Skoterförarna körde för glatta livet.

En gammal fin man, som jag trodde var minst 80, undrade: "E du ut å frys?".. "Ja, jag är ju det, haha.." blev mitt svar. Man blir lite paff när främlingar säger något, men det är det ju faktiskt det som är charmen med det här stället!  :)

RSS 2.0