Mellanlandning

Kom hem från Paris eller Magny-le-Hongre i natt. Kändes vemodigt att lämna de nya vännerna, i synnerhet Noora och Katrin som satt och väntade med mina två bagage medan jag sprang till Cash control och hämtade min deposition på lägenheten samt inhandlade mina sista disneyprylar i Disney Villige. Fick världens finaste avskedspresenter av mitt lilla mumintroll..: allt var personligt och det gjorde mig så glad! Shiiit...fick en likadan bläckpenna som jag köpt och hade på jobbet och som jag älskade men tappade bort, en Nalle Puh nyckelring som symboliserar en liten pojke från en dag på jobbet som var iklädd Nalle Puh dräkt världens sötaste unge, It's a small world singeln (världens jobbigaste låt som vi jobbade till på en av våra attraktioner, om du varit på Disneyland vet du garanterat vilken det är.. Så fort man förklarade att man jobbade på Small world började folk sjunga sången, by the way sjunger Zazu alltså fågeln i lejonkungen en del av sången när han hålls fången i Scars grotta och ska underhålla honom. Det bästa av allt var dock något jag inte hade trott. Varje kväll vi gick från jobbet tillsammans, eller råkade passera Chessy och de svarta Eiffeltornsförsäljarna som säljer krimskrams på mattor till finfina priser utanför Disneyland förklarade jag högt och ljudligt för Noora hur sjukt det är att folk köper blinkade Eiffeltorn (den ultimata turistprylen) i världens alla färger.. Tror ni inte att hon köpte det då? Of course! Så jäkla klockrent.. I love that gal!

Känns väldigt skönt att vara hemma nu i alla fall. Har träffat Dina och Sofie O i stan idag, det var hur mysigt som helst och jag kommer sakna alla så grymt mycket när jag åker iväg på mitt nästa projekt, folkhögskola artistinriktning djupt inne i de norrländska skogarna.. Jag ska alltså dansa och sjunga ett år om det inte visar sig att jag inte trivs med det. Det är första året de har utbildningen vilket betyder att den definitivt har blöja och vi kommer vara ganska mycket testkaniner. Men det ska bli hur spännande som helst. Köpte dansskor med tjejerna i stan idag, grymt nöjd! Åh, vad jag kommer sakna er.. och alla.. Lisa, Sophie, Karro.. Anna.. :(  my babes! Med flera såklart. You know who you are.

Kändes sjukt att ta bussen igår från Boiserie sista gången.. Två bagage på vardera 20 kg samt ett handbagage som defintitivt vägde mer än mina tillåtna tio kilo men som de inte vägde på flygplatsen haha. Träffade Karin från Casy Junior.., såg killen jag spillde rödvin på på tyska Clemens födelsedagsfest, han hade en ny jacka och blängde på mig, så mycket folk jag aldrig riktigt lärt känna. Även Clemens gav mig en avskedskram, han var trevlig för första gången i mitt sällskap. Wierd.. Niklas som jag och Caludia sprang med i regnet min andra dag innan jobbet för att försöka få lift eftersom bussarna var på strejk men som jag inte pratat med sedan dess sa jag också hej då till.. så himla skön stämning. Men det kändes rätt att åka därifrån nu. Det är många som åker hem nu efter sommaren..

Nu flyttar jag alltså till en håla på måndag. Det jag önskar mig mest av allt är en laptop.

Gros BISOUS!

/ Josy

(2008-08-02)

Kände mig sa sjukt deskruktiv när jag misslyckats med att ta mig till jobbet, eller mer konstnärligt och skapande destruktiv. Fast jag tog ju mig dit, men jag pallade inte byta om. Träffade Virginie i omklädningsrummet och började nästan grina pa henne, da är det dags att bege sig hem. Kände mig sadär sjukt svag som man bara gör när immunförsvaret inte sköter sitt jobb ordentligt. Sa jag akte hem igen efter att ha ringt och förklarat mig sjuk..fortfarande. Lade mig pa sägen och lyssnade pa musik. Muse, det gjorde mig destruktiv och jag började mala konstiga teckningar. Och det går inte att ladda upp bilderna... Igår kände jag mig bättre men inte bra. Jag måste jobba. Va? har jag å pa datorn? spännande. Jag visste att jag (eller hon: Katrin med rumskamrat) har ä eftersom datorn är tysk, men tangentbordet har förvandlats till ett svenskt. Wow. Snart ska jag äta kall gröt o kolla pa första säsongen av Desperate housewives om windows media player fungerar.. :)

RSS 2.0